Fotósuli

A fényképezés nem boszorkányság

Nincs kedved kirúgni a főnöködet?

2017. április 07. 12:10 - fotosuli

Én ezt 27 éve tettem meg, nem mintha bajom lett volna vele, csak szerettem volna önálló vállalkozásba kezdeni. Akkor még nem sejtettem, hogy egy sokkal hülyébb főnököm lesz, saját magam. :-)

Az addigi vezetőm legalább értett az emberek irányításához, a papírmunkához, valahogy a marketing, jog és az adó útvesztőiben is elboldogult. Én pedig nemcsak nem értettem hozzá, hanem nem is akartam ilyesmivel untatni magam, hiszen csak a szervizeléssel, javítással, kreatív dolgokkal volt kedvem foglalkozni.

Az elmúlt években ez a hozzáállásom sajnos nem sokat változott, ezért igyekszem inkább olyan emberekkel körülvenni magam, akik önállóan tudnak, és szeretnek dolgozni, nem igénylik, hogy a hátuk mögött állva irányítsam őket, ugyanúgy állnak a vásárlókhoz, mintha a saját vállalkozásukban dolgoznának, szívükön viselik a vásárlóink ügyes-bajos dolgait.

Így alakult ki egy összetartó, önállóan, jókedvvel dolgozó Szittya Villám csapat a Mikrosat KFT-nél. Stúdióvakukat, fotósfelszereléseket forgalmazunk Magyarországon és Németországban.

screen_shot_2017-04-07_at_12_09_21.jpg

Ma, 27 év után 14-en töltjük együtt napunk értékesebb részét, együtt sírunk, együtt nevetünk.

Most a németországi kapcsolataink ápolásához keresünk munkatársat. Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket, és ha mindegyikre igen a válaszod, akkor küldd el önéletrajzodat a job@dr-blitz.de emailcímre:

Elvárások:

  • Tudod mi a különbség az elvárások, és az előnyök között? :-)
  • Társalgási szinten beszélsz németül, nem okoz gondot a telefonos, írásbeli kapcsolattartás német anyanyelvű, néha szakmai szavakat használó ügyfelekkel?
  • Jól kommunikálsz (németül is) szóban és írásban, rendszerezni tudod a bejövő kérdéseket?
  • Felhasználói szinten tudod kezelni a számítógépet, könnyen megtanulod a programok használatát?
  • Kezdeményezőkészséggel, problémamegoldó képességgel rendelkezel, a lehető legrövidebb időn belül törekszel a felmerült probléma megoldására? (Te sem szereted a "lepattintó" ügyfélszolgálatokat, ugye?)
  • Kitartóan keresed a megoldást, soha nem adod fel?

Előnyök:

  • Értékesítési, vagy ügyfélszolgálati tapasztalatod van?
  • Fotós gyakorlat, érdeklődés, műszaki érzék adott? (profi, hobby)

Kérlek add meg bruttó fizetési igényedet is. Nem azért, hogy legyen miből alkudoznom, hanem azért, mert ez egy kis, családi vállalkozás, és egészen biztos, hogy nem fogok tudni versenyezni a multiknál szokásos marketing manageri álomfizetésekkel. Viszont jó légkörű, családias környezetben ajánlok biztos megélhetést, fejlődési lehetőséget nyelvi, szakmai tudásban. Ezért ha nagyon eltér az elképzelésed attól, amit együtt ki is tudunk termelni, akkor sajnos nem jön össze az együttműködésünk.

 

Még pár info:

  • Kezdés: akár azonnal
  • Munkaidő: napi 8 óra
  • Munkavégzés nyelve: német
  • Munkavégzés helye: Budapest, Zugló, Örs vezér tér környéke

Ha beérkezett az emailed, akkor egyik munkatársam felveszi Veled a kapcsolatot, és ha szerinte is van fantázia a jelentkezésedben, akkor küldeni fog egy kérdőívet, amit kérlek tölts ki.

Mindenkit értesíteni fogunk, hogy továbblépünk-e a kiválasztás folyamatában, vagy valaki mással folytatjuk. Kérlek, ha nem jött össze, akkor se haragudj ránk! 

Köszönöm, hogy elolvastad, megosztottad!

Mészáros Tibor
Mikrosat KFT.

P.s.: Kérlek a megadott emailcímen jelentkezz a leírt módon, különben azt feltételezzük, hogy Veled nehezen tudnánk kommunikálni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr1812407869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása