Fotósuli

A fényképezés nem boszorkányság

Ha csak egy programot tervezel hétvégére, az a Photoexpo legyen a Millenárison!

2016. november 05. 06:57 - fotosuli

A 2012 óta minden évben megrendezett PHOTOEXPO a fotózás legfontosabb hazai seregszemléje, ahol egy helyen kézbe vehető és kipróbálható a fotós piac minden újdonsága, köztük olyan termékek százai is, amelyek létezéséről a fotósok többsége nem is tud. A termékek mellett évről évre felsorakoznak a különleges szolgáltatások is, melyek ismerete és használata ma már nem opcionális, hanem a sikeres működés záloga.

2016-ban ismét a Millenáris D épületének három szintjén, a kölni Photokina újdonságaival, fotózási lehetőségekkel és szakmai bemutatókkal várják a kiállítók az érdeklődő fotósokat.

1q8b0525-1024x683.jpg

 

Idén négy fényképezőgép gyártó is nagyméretű standdal és különleges fotótémákkal várja az érdeklődőket. A Nikon és a Canon a tavalyihoz hasonló területen mutatja be a kínálatát, a Fujifilm viszont a csarnok közepére átköltözve, jóval nagyobb standon teszi majd lehetővé a legújabb MILC-ek kipróbálását. A tavalyi szünet után idén újra, fotóspiaci helyéhez illő méretű területen állít ki a Sony, és a fotótémát sem aprózzák el. Az Olympus saját standon jelenik meg, a Pentax termékeit pedig idén is a Fotoplus hozza.

De nem lesz hiány kiegészítőkből sem. A hazai világítástechnika-, állvány- és táskakínálat teljes spektruma ott lesz november első hétvégéjén a Millenáris D épületében, de monitor és nyomtató téren is megismerheti az újdonságokat az, aki kilátogat a rendezvényre. Emellett természetesen elérhető, kipróbálható és összehasonlítható lesz szinte minden kiegészítő, ami idehaza kapható, több esetben a bolti árnál jóval olcsóbban. A hagyományos fotós eszközök sorát a mindenki számára megfizethető professzionális adattárolási megoldások, a szakkönyvek és a fotózásra és videózásra egyaránt alkalmas profi drónok teszik teljessé. A drónokat nem csak statikus állapotban, de akció közben is meg lehet majd nézni.

Az előadóterem programja idén szombaton és vasárnap is nyitva áll mindenki számára, az alap belépőn felül további belépőre nincs szükség. Az érdeklődők megismerkedhetnek a fotóműtermek apró kis titkaival, a mobillal való fotózás alapszabályaival (és fontos trükkjeivel) és az Inverse Everest tagjaitól megtudhatják, milyen kihívásokkal kell megbirkózni, ha 2 ezer méter mély barlangokban szeretnénk fotózni.

Idén újra előtérbe helyezzük a tanulást, ezért több fotózási helyszínt is úgy alakítottunk ki, hogy ott különböző körülmények és témák fotózásához lehessen ellesni a fogásokat. Az emeleti fotózás teremben a Fotósuli.com szervezésében kis létszámú csoportokban zajlik majd a három lépcsős világítástechnika oktatás. A legjobb az egészben, hogy a normál belépőjegy erre a programra is érvényes.

A fotosuli.com csapata egyszerre három fotózást tart az emeleti előadóteremben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr8311931711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása