Fotósuli

A fényképezés nem boszorkányság

Nem elég a jó fotó, mutasd meg másoknak is!

2016. augusztus 05. 16:18 - Feggaris

Fényképezni divatos. Manapság nagyon sokan szeretnének fotósok lenni. El is indulnak ezen az úton, de sokaknak hobbi marad a fotózás. Természetesen teljesen mindegy, hogy az ember miért fotózik, megmutathatja világnak a képeit.

Persze ott vannak a közösségi oldalak, ami egyáltalán nem rossz. Sokaknak prezentálhatjuk a képeinket ráadásul, ha az ismerőseinknek tetszik ők megosztják és már terjed is a hírünk.

Ha a fotózás a szakmánk, akkor a közösségi oldalak mellé kell egy fotós weboldal, amivel meg tudjuk mutatni azokat a munkáinkat, amit arra érdemesnek találunk.

Sőt egy jó honlap elengedhetetlen, ha további kuncsaftokat szeretnénk szerezni. Az egyik leghatékonyabb marketing eszköz.

Fotók publikációja a neten

Mindenki mindent a neten keres. Vízvezeték szerelőtől kezdve bőrgyógyászig. Fotóst is a neten keresnek az emberek. Ha nincs honlapod nem létezel. Ezért mindenképp érdemes egy olyan weboldalt készíteni, ahol bemutathatod a munkáidat. Egy profi honlap, profin mutat be téged is és a munkáidat is. Olyan weboldalt készíts, amiben szépen be tudod mutatni a képeidet. A képek a fontosak nem a szöveg. A fényképész esetében (is) egy kép többet mond ezer szónál.

A fotósoknak, ügynökségeknek a minimál stílusú weboldalak az egyik legajánlottabbak, a fotó lesz a középpontban, nem vonja el róla semmi a figyelmet. Nagyon jó, ha van a weboldalunkon diavetítési funkció is.

Fontos, hogy a weboldalunk reszponzív legyen, vagyis ugyanolyan felhasználói élményt nyújtson laptopon és telefonon egyaránt.

A Google felmérése szerint ma a felhasználók közel fele úgy gondolja, hogy ha egy cég weboldala nem mutat jól mobilon, az a cég nem fordít elég figyelmet az üzletére, vagyis nem eléggé profi. A látogatóknak viszont már több mint fele nem ajánl tovább olyan weboldalt, ami mobilon nem működik megfelelően. A látogatóknak pedig a 40%-a azonnal a konkurenciát választja, ha mobilon nem működik megfelelően a weboldal.

Képek keresése

Legyenek a képeid a középpontban. Legyen a weboldaladon slide show, ahová a legjobb képeidet teszed fel. A látogatók manapság görgetnek. Nem szeretnek kattintani, ez neked jó, hiszen ha képeiddel elválaszthatod az oldalszekciókat át kell görgetnie rajta a látogatónak, hogy elérje a következő témát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr228912488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása