Fotósuli

A fényképezés nem boszorkányság

Fény derült egy kormányközeli hazugságra luxusautókkal kapcsolatban

2016. szeptember 04. 16:38 - fotosuli

Egy mobillal készült kép bizonyítja, hogy az Index kormányközel kapcsolattal rendelkezik!

Tudósítónk egy elit, csak meghívottak számára hozzáférhető bajorországi helyen férkőzött iPhoneja kamerájával kormányközelbe, hogy kifürkéssze a kormány és az Index mindeddig titkos kapcsolatát.

screen_shot_2016-09-05_at_12_08_25.jpg

Bizonyos Körök közösségi médiákban, fórumokon terjedő amatőr videókkal igyekeztek igazolni, hogy prémium kategóriás járművek közpénzből épített utakon irányjelző nélkül váltottak sávot.

A videókból levont egyenes következtetés sok éven keresztül ivódott a közvélemény Soros Formálói által az agyakba, miszerint ezekben a járművekbe az EU-s előírásokra fittyet hányva nem építettek be irányjelzőt. Már-már a BMW rövidítést is a "B@sszus Minek Willogtatnék?" szóösszetétellel kapcsolták össze.

Nos, a BMW-Weltben készült fotó hitelt érdemlően igazolja (mivel lízingelt járműről van szó), hogy nemcsak az nem igaz, hogy a luxusautókban nincs irányjelző, de az is kiderült, hogy az index a kormány mögött áll, a  kartársaival együtt (pl. ablaktörlő kar).

Az alábbi, minden eddigi hamis állítást cáfoló kép derített végül fényt az ügyre:

screen_shot_2016-08-27_at_13_01_15.png

Nem igaz tehát az, hogy a BMW tulajdonosok iparművészeti agyagedények (u.n. BMW-s köcsögök) lennének, és a BMW Welt illetékese szerint az új járművekhez sem alapfelszereltségként, sem opcionális extraként nem rendelhető sem rokkantkártya, sem szőke nő, sem pedig záróvonal átlépési engedély. A német autópályákon viszont tényleg nincs sebességkorlátozás, a táblával jelzett szakaszok kivételével.

A Te is szeretnél fényt deríteni, jelentkezz az ingyenes online fotosulinkba a www.fotosuli.com oldalon!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fotosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr4011655600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása