Fotósuli

A fényképezés nem boszorkányság

3 cool magyar fotós instagram oldala, akit idén követned érdemes

2019. január 04. 14:30 - FezlerGi

Neked van már Instagram fiókod?

Elmúlt 2018 és nem sok új poszttal jelentkeztünk! Hello, Gi vagyok.(Georgina, de az olyan szigorúan hangzik, én meg minden vagyok csak szigorú nem) Az a megtiszteltetés ért, hogy itt keverhetem a fotós bájitalakot neked 2019-ben.

11.png

Mi van a boszorkányerszényemben? Mire számíts az elövetkezőkben?

  • Inspiráló linkekre, videókra és képekre
  • How-to/ Hogyan készül ls Turorial /Hogyan csináld anyagokra
  • Fotó sulis alapok ismétlése 
  • Technikai értelmező szótárakra
  • és... minek örülnél még? 

Mindezt short and sweet/röviden és tömören, szóval vágjunk is bele. 

Borsi Flóra

https://floraborsi.com/

Ha még nem ismered Borsi Flórát, akkor valóban új lehetsz! Flóra Instagram oldalát érdemes követned, mert nem csak fényképezéshez, de az utómunkához is ért. Motiválhat a kreativitása, a megoldások és a szuper nemzetközi karrier amit befutott még az előtt, hogy elvégezte volna a MOME-t. 

View this post on Instagram

GAME � comment your favourite (1-9) and share in story/post with @floraborsiofficial and win one of my prints! (70x70cm)

A post shared by Flóra Borsi (@floraborsiofficial) on

Máté Bence

Kreativitásért és kitartásért Bencének sem kell a szomszédba menni. Természfotós és a BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa. A díjainak számát nehéz számon tartani, ahogy azt is, hogy egy mások számára szinte lehetlenne tűnő világot hogyan lehet megszelidíteni. Kövesd Instagramon, hogy élőben lásd a kompozíció működését, egy olyan vadregényes témán keresztül, mint a természetfotózás.

  

 

magyarfotosok

screen_shot_2019-01-04_at_14_26_32.png

Oké, ez most is egy pici csalás, mert a harmadik oldal nem egy személy. Sokkal inkább egy magyar fotósokat összefogó oldal, ami a magyar fotósok támogatására jött létre. Külön hashtag-el Te is beküldheted a képed, nem kell mást tenned, mint használni a #magyarfotosok hashteget, vagy direkt üzenetet írni, de akár az oldalt is jelölheted a fényképeden (tudod, mint egy személy jelölnél meg). 

Kövesd őket, mert

  1. Támogatni a magyar fotósokat jó dolog
  2. Megismerheted a magyar fotósközösséget
  3. Minél több képet nézel, annál jobban fejlődik a látásmódod, ami a fotózás elengedhetetlen kellé

 

Most elköszönök, hetente egyszer találkozunk majd, persze ha itt leszel! Ha gyakrabban szeretnél fotós cikkekkel, trükkökkel találkozni, akkor irány a Facebook vagy a Mikrosat Vakuidomár csoportja! 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotosuli.blog.hu/api/trackback/id/tr6814534862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása